v 39

Va på Gamla Ullevi igår med 30 fotbollsungdomar från skolan och kollade på ÖIS vs Utsikten. Derbyt ingick i en analys som dom gör i sin tävlingslära. ÖIS vann med 5-1 och imponerade vs en motståndare helt utan taktik och som kroknade rejält i andra halvlek. Toppen mot botten stämde verkligen och Sällskapet kommer vinna serien och Kiken åker förmodligen ur.
Dagen innan va det Blå-vitt vs Gais och det va tur att den matchen inte skulle utvärderas för då hade eleverna fått lämna in ett blankt papper. Så dåligt va skiten och det klart va kan man förvänta sig när ett kass gäng möter ett ännu sämre?! För er som inte vet så slutade matchen självklart 0-0.
 
Tips Herr-Elit:
HKA vs Malmö  X. Känns som det är dax för Aranäs att ta första pinnen. Lider för övrigt med dom för att man måste spela i en mkt ogästvänlig ishall.
RIK vs Ystad  1. Dax för Eleganterna att vinna igen och här tror jag man är ett par bollar bättre.
Bajen vs IKS  2. Hemmalaget är årets överraskning men här räcker man inte till när Partillegänget har varvat upp. Vad har hänt med förra säsongens bästa spelare, Lill-Abbe?
SIF vs Guif  2. Tuff inledning för Dagges gubbar men man kommer aldrig att ge sig. Här blir dock Godtemplarna för svåra.
Skövde vs AHK  X. Derby och knall jämnt.
 
Tips Dam-Elit:
Bollklubben vs Lugi  X. Alltid jämnt mellan dessa lag och inget undantag nu. Tunga tapp i bägge gängen men fokus måste ligga på tillgängligt material och då är besättningarna någorlunda jämna.
Kärra vs IKS  2. Derby men klasskillnaden är enorm. Kärra gjort det bra hittills men hedersamma förluster ger tyvärr inga poäng.
Eslöv vs VI  1. Hemmaplan avgör.
Lugi vs H65  1. Derby men storasyster känns starkast. Höör har gjort det jävligt bra och Harris är på ¨G¨ med något.
Spåret vs H43  2. Två lag som svikit i inledningen så det här kan gå hur som helst.
 
Mitt gäng har inlett med tre raka och är just nu tunga att möta. Då gäller som alltid att jobba ännu hårdare så fortsätter förhoppningsvis formstegringen.
 
Trängselskatt skall ju som bekant införas i Götet. Tre vänsterpolitiker skrev häromdagen en debattartikel om det gänget som är helt emot denna straffskatt. Man säger att man inte bryr sig om partiet som heter Vägvalet, men man lägger ändå en helsida i G-P på att attackera dom. Någon som fortfarande tror att Anneli, Kia och Mats P inte bryr sig!? Mitt förslag är att man river upp skiten och lyssnar på folket som man säger sig företräda och försöker göra rätt från början denna gången.
 
 
Kommentarer
Postat av: Hoffa

CK du måste skilja på att tippa och önska. Att Heid står dig nära, det vet vi. Men att "tippa" dem att vinna mot Höör och kryssa mot LUGI, det är utopi. Bättre tips nu Karlsson!

2012-09-27 @ 08:51:04
Postat av: Thompa

Hoffa...Du tror inte det är för att lägga pressen på Linkan...?

2012-09-27 @ 16:23:02
Postat av: Hoffa

Karlsson behöver inte lägga någon press på någon. Han har större Heidhjärta än vad man kan ana.

2012-09-27 @ 22:34:32
Postat av: Ronnie

Ser att ni börjat serien hyffsat. Surfade in på nätet och såg att du hade bra hjälp på bänken! Hälsa Glenn. Den blåvita balongen är ju på väg att blåsas upp igen. Heja Blåvitt!

2012-09-28 @ 19:00:35
Postat av: Thompa

Karlsson är familjen Johansson pöjk nu Hoffa..;)

2012-10-01 @ 11:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0