Falkenberg

Jag skrev redan inför säsongen att jag var rädd att detta skulle bli en haveri-säsong för Blå-Vitt. Självklart hoppades jag att jag skulle ha fel men ju längre säsongen lider så verkar jag tyvärr få helt rätt.
Trelleborg senast och återigen en helt oförklarligt blek insats säger tränare Olsson. Första och enda skottet på mål kom efter 80 min, fattar ni 80 min! TFF på Vångavallen är en slitar- och kampmatch och då måste man ställa upp med krigare och kämpar. Det måste vara givet och då kan man inte ha Jacob och Allansson på innermittfältet. Där skulle Elmar och Seb spelat, även om Seb vart skadad och inte tränat fullt. 
En av tränarns främsta uppgifter är att förbereda sin besättning så att den gör ett bra och hårt jobb varje gång och där har bevisligen Olsson misslyckats med sin ojämna besättning.
Kontinuitet är oxå viktigt och där har enbart tre spelare alltid spelat om dom varit friska. Det är Sandberg i kassen, Jacob på mitten och Hysén som forward. Hysén är den ende som håller hög klass av dessa, Sandberg står för vi har ingen annan och Jacob är Olssons favorit.

Imon ställer jag och ff kosan till Falkenberg för att se cup matchen och förutsätter att få se ett heltänt och revanschsuget Kamraterna!

Anna Olsson till Danmark precis som jag skrev för 8 dagar sen.

På måndag kör jag igång med gubbarna. Ska bli oerhört sköj och är grymt sugen.

Matchdelegat

Plastgräs-primadonnorna från Borås, alltså Elfsborg, begärde ikväll omklippning av gräset i Halmstad för att gräset på vissa ställen var 40 mm istället för 35 mm som reglementet säger. Hör ni själva, 40 mm istället för 35 mm, alltså en skillnad på hela 5 mm. Matchdelegaten fick frågan på sitt bord och fick sonika beordra vaktmästarn omklippning så att matchen blev försenad och spelas just nu. Allt för 5 mm! Just nu ligger primadonnorna under med 1-0. Hoppas verkligen det blir torsk.

Bollklubbens damlag mötte under säsongen Kärra borta och skulle då ha ljusa tröjor och inte våra röda tröjor. Det var webb-TV sändning och då säger reglementet att ena laget skall ha ljusa tröjor och eftersom Kärra spelar i svarta så skulle vi byta. Nu var det så att vi av någon anledning hade med en ljus tröja för lite, klantigt men ändå fakta.
Jag tog då kontakt med matchdelegaten som sa att då måste ni hämta en tröja lr så får ni stryka en spelare. Bägge alternativen var för mig helt koko, en tröja till gick inte att hämta och stryka en spelare av den anledningen skulle jag aldrig göra. Betänk då att spelaren tränar nästan varenda dag under året och av denna anledning på uppvärmningen skulle meddelas att "du får stå över idag".
Jag pratade med berörda parter webb-TV, motståndaren och domarna och samtliga sa att det var inget som helst problem att vi spelade i rött. Alltså allt frid fröjd och frågan löst.
Nej, inte allt. Matchdelegaten var fortfarande inte nöjd och sa "att då skriver jag rapport. 
Problem är till för att lösas men vill man inte så går det aldrig!
Matchen spelades och Bollklubbens stolta flickor vann mkt enkelt och jag kan lova att sändningen på webb-TV var utomordentlig att se på. 

Man kan väl säga att matchdelegatens uppgift ibland är enklare och ibland svårare men med lite sunt förnuft löses oftast det mesta!

V 75 vinst igår. 3200 kr är la sådär men som man säger "många bäckar små".  

PC mm

Partlle cup är slut och jag coachade ÖHK U-21. Gubbarna gjorde det bra trots att vi loosade i kvartsfinalen  vs blivande vinnarna AHK. Vi tog matchen till sudden death efter underläge i halvtid med 5 bollar. Där vann köpe-gänget från potätä-stan slant singlingen och fick börja med boll och avgjorde redan i första anfallet genom straff som i och för sig inte var mkt att säga om. Laget växte under turneringen och visade sig oerhört svårslaget, 5 vinster och 2 kryss, så några av gubbarna får säkert dofta Allsvensk krutrök under säsongen.

Många "förståsigpåare" på Heden trodde sig veta att KC återigen skulle göra comeback i Bollklubben, isf efter sommaren när försäsongen började närma sig slutet. Jag känner KC väl och vet att hennes beslut är väl övervägt så mitt tips till allt och alla som tror sig veta är, att låt henne vara ifred och om hon vill börja så gör hon väl det.

Eslöv ryktas bli av med Anna Olsson till Danmark och Hanna Jeppsson tar timeout.

Mitt tips i dags dato på en SM-final är Real Lugi vs Bollklubben!

Anfallare vinner matcher och försvarare vinner Mästerskap! Lotta Schelin m fl hyllas i SWE men hyllas den som hyllas bör, då kan man nog konstatera att en ramstark defensiv har tagit SWE till en semifinal.

Vasquez till Häcken och inte Blå-Vitt. Perfekt tycker jag för han hade inte platsat, vilket jag inte tror han gör i BK Röva heller. Hans farsa hade ju massa uppfattningar om Blå-Vitt senast så Mild ville nog ändå aldrig han han tillbaka. Ett mål gör ju som bekant ingen karriär!

Fredrik Pettersson tillbaka i Frölunda Indians=mkt bra! Kanske Grauers ligger bakom?   

Allt möjligt

Mats Persson håller på att få revansch i Gais. Undrar vad Mild & Co tycker om det. Själv tycker jag att MP fick klä skott för all skit när ledningen helt plötsligt tappade minnet.

Mild har nu agerat och skaffat Philip Haglund, tidigare BP, till vårat 10.e placerade Blå-Vitt(placeringen är ju fullständigt kalkon). Lite Erlingmark över PH i så motto att han nästan kan spela på alla platser i laget. Själv tycker jag att han skall spela defensiv mittfältare(hade gärna sett han och Seb där). Hoppas nu inte tränarn sätter han som mittback för där ska Kalle och Hjalle spela med Dyrestam och en frisk Adam på ytterbackarna.

Damlandslaget slog Colombia med 1-0. Colombia hade noll skott på mål, vilket jävla sketgäng. Hedvig Lindahl i kassen kanske kan få a-kassa för den dagen.

Iveland tillbaka till RIK. Han har kommit hem säger sportchefen Marko, men hem är ju egentligen Ale. Snackade med Böna för ett tag sedan och han ville verkligen till RIK. Önskar en mkt bra gubbe stort lycka till och hoppas din bössa får tala.

Min kompis Grauers ny Indian-hövding Frölunda. Tror det kan bli jävligt bra.

Kan någon idrottskvinna se mer bekymrad ut än Emma Green inför ett av sina hopp i en tävling?

5 veckors hårt slit med ÖHK-gubbarna är nu till ända och jag är grymt nöjd med min nya besättning. Alla mina förväntningar på ett gäng som gillar att jobba hårt och göra rätt för sig har infriats. Nästa pass tillsammans blir 25.7 följt av barmarksläger sista helgen i juli.

Partille Cup nästa vecka=ska bli mkt trevligt!     
RSS 2.0