No

 Snart dax för drabbning vs Norge. Det finns en hel del som måste förbättras jämfört med föregående match vs DK.
Själv tror jag att det helt avgörande för att överhuvudtaget gå vidare från gruppen är att, ett just nu obefintligt, kontringspel måste komma igång. Omställningen börjar när bollen är erövrad pga tekniskt fel, skott utanför lr skott räddat. Då handlar det om tiondelar och måste gå mkt snabbt.
Vid skottillfällena måste alltså målvakten agera oerhört snabbt för att sätt igång kontringen. Här är det stora felet. Grubbström kan inte och borde självfallet inte få, vid varje tillfälle, vråla som en vansinnig och ibland nästan förfölja motståndaren som har missat. Dyrbar tid går till spillo. Hon skall snabbt som fan hämta bollen och sätta igång spelet inget annat. Grunden är alltså en mv som agerar mkt snabbt, annars ingen kontring.
 
Vårat barmarksläger innehåller alltid en tennisturnering som kallas ÖHK-open. Dubbel handlar det om och vinnare blev Mackan+Krantz. Man kan väl säga att minst misstag vann.
 
Blå-vitt vs Syrianska imon och jag vill se följande laguppställning:
Alvbåge
Salomonsson
Waehler
Dyrestam
Allansson
Selakovic
Farnerud
Haglund
Nordin
Stiller
Hysén
 
Anna Laurell kommer att ta medalj i damboxningen!
 
   

OS

Nu börjar snart OS och det ska bli underbart för en idrottsfantast. Kommer skriva en del på bloggen men börjar nu med att lista, enligt mig, dom bästa medaljchanserna.
1. Alshammar, simning. Ställer upp både ind och i lag.
2. Sjöström, simning. Se ovan.
3. Damlandslaget, fotboll. Lätt grupp och Tyskland inte med i turneringen.
4. Mattsson, brottning. Bredden i dambrottning är mkt klen.
Som ni ser så tror jag på tjejernas OS och dessa fyra ser jag som givna på medalj och hoppas självfallet sen på ett gäng skrällar för Sverige.
 
Blå-vitt detta haveri-gäng. Kollade förra veckan två träningar mån+tis och den sammanlagda träningen på plan var 1 timma och 45 min. Då ska man veta att det var mellan Gefle matcherna lör-lör alltså en vanlig vecka så blås på!  För mig är det självklart att köra på när spelat inte funkar och varför inte då köra ex två timmarspass och ligga och nöta försvarsspelet som är under all kritik. En nolla har man hittills på 16 matcher. Hur fan ett Elitlag med idel heltidsproffs kan träna under en timme/gång dessa två dagar är helt ofattbart. Eftersom man tappar varje gång i andra halvlek kanske orken oxå är ett problem.
Att sen som ordf Olsson säga att spelat och spelidén funkat bra, är efter tre segrar på 16 omg ett jävla underbetyg isf till det spelet man vill spela.
Efter EM så har en match vart bra och det var hemma vs HIF där man var värda tre pinnar men DIF borta och Geflex2 har vart skit.
Sana på väg till Holland! För mig spelar det ingen roll. Killen har gjort tre mål på 53 matcher och fotboll handlar inte om att spela kvadraten på mitten.
 
Mitt gäng, ÖHK:s försäsong börjar på torsdag med ett 4 dagar långt barmarksläger. Därefter följer, förutom ord träningar varje vecka:
6.8 Match vs Varberg 
9.8 Match vs RIK
11.8 Match vs Kropps
10-12.8 Träningsläger
18.8 Match vs Tumba
27.8 Match vs Hallby
31.8-2.9 Träningsturnering hos mina kompisar, Dagge och Robban Z, uppe i Märsta. Vi möter Skånela, Skövde och Ricoh och i andra gruppen är det Bajen, Gurkgänget, Tumba och Linde.
6.9 Generalrepetion vs Aranäs
13.9 Seriepremiär vs Varberg
 
 
 
 

Rapport

Tog skeppet idag upp till Kamratgården för att bevittna Blå-Vitts träning. Hämtade upp Linkan först och sen bar det av. Träningen skulle vara 10-11.30 så vi va på plats 9.50. Ingen var ute på plan så vi väntade i skeppet till strax efter 10 men fortfarande ingen ute. Vi lämnade skeppet och gick till receptionen och undrade var laget var. Dom hade genomgång av Gefle matchen och skulle börja ca 10.30 fick vi veta och blev bjudna på en köpp kaffe av en mkt trevlig tjej.
Såg framemot en fartfylld och intensiv träning två dagar efter match. Ack var jag bedrog mig, lätt träning stod på schemat. Va fan då lätt träning när man borde blåsa på!
Man började med övningarna 10.35 och då stod följande på menyn:
1. uppvärmningslöpning i 7 min
2. pass- och nickövning i ca 15 min
3. inlägg och en del skott i 30 min
SLUT.
Alltså 50 min träning för gubbar som är helproffs med usel form.
Sen va det givetvis lunch. Vad man sen slår ihjäl tiden resten av dan med vet jag tyvärr inte.
Är på plats imon igen för ingen skall dömas av en enstaka titt.
 
Grymt bra gjort av våra U-20 tjejer i handbollslandslaget att ta GULD igen.
 
Efter två år utan bänken pga av axelproblem är jag någorlunda på gång efter att ha hivat upp 110 kg.
 

GULD!

PC

Veckan spenderas på Heden och Kviberg. Partille Cup, handbillens Mecca, skall avhandlas. Mkt gött tjöt med idel ädel handbollsadel gör att timmarna går extremt fort kryddat med mkt god handbollsunderhållning i diverse handbollsåldrar. 
Har oxå ett gäng att coacha ihop med min kompis Robban Sandberg. ÖHK:s herr U-21 år vårat och efter mkt slit så är vi obesegrade och imon framme i final vs IKS i Scandinavium. Pojkarna har skött sig alldeles förträffligt och på nåt sätt så har man ju alltid final som mål i en turnering så det klart att det känns jävligt bra att då få vara med på festen. Nu gäller det att ladda batterierna och ge den stora jätten en ordentlig fight. 
 
Blå-Vitt fortsätter att gå kräftgång. Stahre fick allt han pekade av Mild men deras gemensamma leverans har på ett grymt tydligt sätt uteblivit. Spelidén? Rollerna? Kämpaglöden? Vad man har lyckats med känns som en fråga som tyvärr inte finns nägot svar på.
Conny Karlsson är ledig och skulle vara ett bra alternativ som coach om det här inte vänder jävligt snabbt.
 
Ser just nu på SWE:s mest bekymrade idrottare. Jag har så mkt i kroppen men stannar alltid på 1.92. Vem kan det vara? 
 
 

EM-final

Snart smäller det i fotbollen. Final i EM, Spanien vs Italien. Jag tror tyvärr att gubbarna från spaghetti land har spillt sitt bästa krut så mitt tips blir en lätt victoria för Spanien, 3-0.
SWE gapade ju om guld så att bli utslagna av England och Frankrike som sedan var helt chanslösa i en kvartsfinal känns ju som att målet var ngt snett. Höga mål är alltid bra men än bättre är realistiska mål.
 
Ett stukat svenskt herrlandslag i handboll har tagit ut sin trupp till OS. Två platser hade jag ändrat på. Fyra m6:or känns som minst en för mkt, då vet jag att Orsa och Tobbe är försvarsspelare. Jag hade petat Nilsson som jag inte tycker har levererat och spelat Gustafsson som för sällan får en riktig chans. En plats blir då ledig som hade gått till Zacke på h6. Vidare tycker jag Doders form är för dålig så den platsen hade gått till Stenbäcken som oxå är en god försvarspjäs. M9 hade då kunna delas av Larholm och Kim.
 
En lirare gör come-back i dam Elitserien. Ehnbring tillbaka i Kärra. För vilken gång i ordningen?
 
För mig är det helt ofattbart att Skånela inte får spela sina hemmamatcher hemma i Vikingahallen. Jag lovar att media och publik skiter i om det finns sittplatser på bägge sidor i hallen. Man är ute efter upplevelsen och en fullsatt hall med en otrolig stämning är vad som räknas. När vi var uppe med Wasaiterna var det fullsatt varenda match och då kom oxå TV 4 och SVT löpande. Bättre dragkraft för handbollen än en happening i Märsta kan inte handbollen få.  
 
Vilken grym prestation Moa Hjelmer gör på 400 m i EM. GULD fantastiskt!
 
Stahre, blå-vitts tränare, måste se nåt jag inte ser när han placerar Hyse'n på mittfältet. Skyttekungen måste tillbaka till anfallet!
 
Århundradets sämsta beslut i Göteborg är fattat. Trängselskatt=vilken jävla skit!
 
 
 
 
 
RSS 2.0