Hell week

Hell week med besättningen är nu avslutad. 11 pass med varierad träning har genomförts och ingen skadad, sjuk lr någon som har vikit sig. Mkt bra!
Nu gäller det att jobba minst lika hårt och se framemot första träningskampen som är 7.8 vs Boden i Kungshamn.
 
U-21 VM för herrar pågår borta i Brasilien och jag tror faktiskt att det kan bära ända till Guld. Förbundskapten Proppen Karlsson har en mkt bra gäng att arbeta med.
 
Mkt mkt tidigt men ändå här kommer mitt semifinal tips för herrarna fram i vår.
IFK Kristianstad vs Redbergslids IK
Alingsås HK vs Ystad IF
Medveten att mkt kan hända innan dess och många trupper kan förändras men tipsET är till dags dato.
 
Vetefan vad Blå-Vitt sysslade med under uppehållet i juni men efter det har man kryssat vs Giffarna och Peking x 2 och nu loosat vs FFF. Serieledningen är på väg att flyga all världens kos. Känns som flera har vikande form och danskarna Rieks och Ankersen har helt kört fast på kanterna. För mig är Smedberg-Dalence given, om man platsar i sydamerikanska mästerskapen så borde man platsa i allsvenskan. Formen dessutom på topp. Dagens insats vs FFF var kass och ändå kommer inga byten förrän 10 min kvar. Byten och Blå-Vitt tränare är inte nåt som går ihop. Allt idag kan inte förklaras av att Vibe har lämnat för Brentford😡!?
 
Det pågår festival i Gamlebyn i Fredrikstad där jag nu bor. Gamle ikonen Kim Larsen på scen kl 20, då är man på plats😎!

Comeback

Ska gå igång med bloggandet igen och tänkte framförallt skriva om handbollen i mitt nya hemland🇳🇴!?, men oxå en hel del annat.
 
Jag har flyttat till Fredrikstad och är där tränare för damlaget som spelar i näst högsta serien. Klubben åkte ur i våras med ett mål😡, helt otroligt! Vi i klubben jobbar stenhårt för att få ihop ett så bra lag som möjligt och som förhoppningsvis kan ta sig direkt tillbaka till högsta serien. Processen i att bygga lag från första sten till sista är lika härlig och utmanande varje säsong och pågår ju egentligen hela säsongen. Lagbyggande är nog det jag gillar allra bäst i tränarrollen.
 
Jag flyttade upp 18.5 då vi började försäsong 1 och bor nu i en trea i Gamlebyn. Klubben har tagit hand om sin nye svensk på ett grymt bra sätt och verkligen hjälpt mig med det som behövs.
Det jag saknar är "dagens lunch" som inte finns på vårat sätt och alla som känner mig vet ju att det är nåt jag gärna käkar.
 
Vi kör igång igen 20.7 med hell-week som innebär 11 pass på 7 dagar. Mkt fys med styrka, löp, brottning och triathlon men oxå en del handboll.
 
Uppdateringar kommer nu komma kontinuerligt👊!
 
Nu gäller som alltid hårt jobb👊👊
RSS 2.0