Farsan

Blå-Vitt vs BK Röva 4-0😀👊✌!
Fullständig överkörning av ett mkt starkt hemmalag vs en lillebror med tidig gamnacke. Många bra i Blå-Vitt men som gammal försvarare så måste jag börja med att berömma defencen med kaptenen och ständige hjälpgumman Hjalle alltid på rätt plats. Vidare var det underbart att se nye danskens, Mads Albaek, goda speluppfattning och öppnande passningar. Gott scoutat av sportchef Gren. Effektiviteten oxå grym med en stekhet Rieks som tryckte dit tre baljor. Serieledningen intakt🏆!
Min gamle farsa va med på sin andra raka hemmamatch och har nu 10-0, ÖSK å Röva. Tror han får följa med på alla matcher nu!
Laget från ön har gott på myten om sig själva, alltså att man spelar bäst fotboll. Ligger man 9:a så spelar man boll som mellanmjölk och arbetsinsatsen var oerhört klen.
 
Arsenals seger idag med 2-1 vs Crystal P kan inte överskattas!
 
Mitt i försäsong 2 med Fredrikstad BK och besättningen sliter hårt för att bli så bra som möjligt. Vi formar spelet undan för undan och det var gott att få dom två första kamperna förra helgen. Vinst vs Boden och torsk vs IKS med en balja. Nu är det ny vecka med en avslutande helg i Göteborg inkl 4 goda kamper:
Fre 21.8 Önnered i Templet kl 17.30
Lör 22.8 BK HEID i HH kl 11.30
               Torslanda i Torslandahallen kl 16.00
Sön 23.8 Kropps i Agnesberg kl 15.30
Väl mött🇸🇪🇳🇴!
 
Friidrotts VM i Peking om en vecka och som vanligt bland svenskarna/svenskorna består det mesta förhandssnacket av skador lr diverse sk känningar😡.
 
Travsäsongen för eliten är lång och går mot sitt slut och det märktes tydligt på mångas insats i gårdagens Åby Stora Pris. Flera floppar men ingen skugga över en bra Support Justice🇳🇴!

Victory x 2

Två veckor avklarade på försäsong 2 med 17 pass på 11 dagar. Besättningen har slitit hårt och fick en ledig helg från tränarn med egna pass på menyn. Förutsättningen för att kunna träna så mkt är ju att klubben skapat möjligheten till två morgon pass, tis + tors. Övning ger ju som bekant färdighet!
Nu står en ny spännande vecka inför dörren. Imon anländer får nya h6:a ända borta från Ryssland🇷🇺. Ska bli väldigt intressant och mkt roligt. Vi spelar oxå en mini-cup till helgen vs Boden och Sävehof i Kungshamn. Mina första träningsmatcher med nya besättningen.
 
Tippade ju att våra U-21 herrar skulle ta guld borta i Brasilien men det blev en femteplats efter endast en torsk i turneringen. Domarna va tydligen katastrof i förlustmatchen vs Egypten och så va det säkert. (Har själv inte sett matchen).
Kan med mkt stor tydlighet intyga att domare kan avgöra kamper i handboll. Som nykomling i högsta serien, med ett antal lag, så är det mkt lätt att inte få nåt med sig i bedömningssporten handboll. Längst ner i näringskedjan!
 
Att Jerry Tollbring kom med i All Star Team förvånar mig inte alls. Killen är en extrem talang som nu växt ut till en mkt bra elitspelare. Redan när vi mötte han med ÖHK gjorde han mål från alla lägen t.o.m bakom kortlinjen.
 
Ledig helg hemma i Järnbrott och Blå-Vitt match vs ÖSK. Självklart då att gå till Gamla Ullevi idag. Total överkörning och tennis siffror 6-0!!! Många va bra idag men min svaghet för arbetshästar är ju känd så jag kan inte nog berömma Salomonsson och Boman. Två gubbar som alltid sliter kopiöst oavsett motstånd, så oxå idag. Fortsatt serieledning = underbart!
 
Victory nr 2 kom när mitt andra favoritlag The Gunners slog Chelski med 1-0. 
 
Igår vann Staro Italy V75:7 med Thomas Uhrberg🏆. Landets bästa kusk enligt mig!
RSS 2.0