Farsan

Blå-Vitt vs BK Röva 4-0😀👊✌!
Fullständig överkörning av ett mkt starkt hemmalag vs en lillebror med tidig gamnacke. Många bra i Blå-Vitt men som gammal försvarare så måste jag börja med att berömma defencen med kaptenen och ständige hjälpgumman Hjalle alltid på rätt plats. Vidare var det underbart att se nye danskens, Mads Albaek, goda speluppfattning och öppnande passningar. Gott scoutat av sportchef Gren. Effektiviteten oxå grym med en stekhet Rieks som tryckte dit tre baljor. Serieledningen intakt🏆!
Min gamle farsa va med på sin andra raka hemmamatch och har nu 10-0, ÖSK å Röva. Tror han får följa med på alla matcher nu!
Laget från ön har gott på myten om sig själva, alltså att man spelar bäst fotboll. Ligger man 9:a så spelar man boll som mellanmjölk och arbetsinsatsen var oerhört klen.
 
Arsenals seger idag med 2-1 vs Crystal P kan inte överskattas!
 
Mitt i försäsong 2 med Fredrikstad BK och besättningen sliter hårt för att bli så bra som möjligt. Vi formar spelet undan för undan och det var gott att få dom två första kamperna förra helgen. Vinst vs Boden och torsk vs IKS med en balja. Nu är det ny vecka med en avslutande helg i Göteborg inkl 4 goda kamper:
Fre 21.8 Önnered i Templet kl 17.30
Lör 22.8 BK HEID i HH kl 11.30
               Torslanda i Torslandahallen kl 16.00
Sön 23.8 Kropps i Agnesberg kl 15.30
Väl mött🇸🇪🇳🇴!
 
Friidrotts VM i Peking om en vecka och som vanligt bland svenskarna/svenskorna består det mesta förhandssnacket av skador lr diverse sk känningar😡.
 
Travsäsongen för eliten är lång och går mot sitt slut och det märktes tydligt på mångas insats i gårdagens Åby Stora Pris. Flera floppar men ingen skugga över en bra Support Justice🇳🇴!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0