Final

Blå-Vitt fick igår stryk vs plastgräsprimadonnorna i Borås. Onödigt och frustrerande för ett Göteborg på uppgång som nog borde fått minst ett kryss.
Stahre ansåg sig nog nästan överintelligent när han bänkade formstarka Stiller och Allanssson till förmån för två spelare fullständigt ur form, Söder och Sobralense. Form är alltid färskvara och att då ställa över Killer-Stiller som äntligen fick komma in i laget för några omgångar sen och då började uppgången med tre raka segrar innan gårdagens torsk. Söder som innan sina skador var något av en golden boy känns nu nästiintill bollrädd och Sobra får nog först och främst sättas på diet för den matchvikten kan inte vara acceptabel.
Bästa laget alltid på banan så startar marschen mot toppen!
Plastgräsprimadonnorna skall inte överskattas trots en just nu stor serieledning. Av 8 spelade matcher har 7 spelats på plast och den enda torsken kom givetvis vs HIF borta på riktigt underlag.
Tiden tas som bekant i mål!
Finalerna i Malmö kommer att bli en höjdare.
IKS vs Kristianstad kan bli en jämn match men då gäller det att skåningarna klarar och vinner några matcher i matchen.
1. Man måste vara där och nu. Alltså inte fortsätta fira för att man slagit ut Godtemplarna för det är inte värt ett skit i en finalmatch.
2. Målvaktsmatchen måste vinnas. Jesper Larsson måste göra sitt livs match i sin sista kamp i karriären.
3. Grisigheten måste fram. Ett gäng som spelar på gränsen måste till och matcherna i matchen måste vinnas.
4. Coachmatchen måste vinnas av Lindgren.
5. Några spelare måste överraska och göra och leverera mer än någonsin.
IKS är i mitt tycke storfavoriter och bärgar ett ganska enkelt guld.
Dam matchen IKS vs Lugi hoppas och tror jag på en jämn match där IKS till slut drar det längsta strået. Jag kommer tyvärr mest att sakna Elitseriens bästa spelare, Natta Hagman, och utan henne så räcker lundatjejerna
inte till i längden.
Blir mest förvånad att två göteborgsdomare dömer när ena parten är IKS.
RSS 2.0