Blå-vitt

Var på Gamla Ullevi idag och kollade IFK vs TFF. Spel mot ett mål hela matchen och skåningarna hade inte ett enda skott på mål och ändå 1-1. Hur fan gick det till? Jo, ett inlägg från ca 35 meter lyckades Blå-vitts ngt fumlige mv att släppa in och då spelar det ingen roll att hemmalaget radar upp chanser när skärpan/förmågan saknas. Alltså en sån här match skall vinnas enkelt med ett par tre bollar.
Nya högerbacken Allansson kan va ett fynd däremot känns Logi på vänsterbacken som han är med just för att han är vänsterfotad. Seb Eriksson känns helt obekväm i den offensiva mf-rollen och bör omgående flyttas ner på Elmars lr Jacobs bekostnad till en defensiv roll. Seb blev oxå mkt riktigt utbytt och snabbare kille av plan har jag nog aldrig sett. Stiller kom in och fick några minuter och kan vara ett alternativ nu när pannbands-Drugge känns som ett lika stort felköp som gaisarn som inte längre ens sitter på bänken.
Bänken idag bestod av Hjalmar, Dyrestam, Bärkroth, Söder, Lillen, Stiller och Drugge, snacka om överflöd. 
Två kryss dom senaste matcherna (Peking och TFF) duger helt enkelt inte och vill man vara med i toppen skall dessa matcher självklart vinnas.

Mitt All Star Team över 6 säsonger med Bollklubben behöver för att bli ett komplett lag givetvis oxå avbytare och här kommer dom.
MV Liza
V9 Adda 
M9 Elin
V6 Pillan
M6 Ullis
H6 Amanda
Fö Camilla
14 spelare och ett in i helvete bra lag. Denna gängen känns som, om inte annat, oerhört försvarsstark.
Av alla spelare som inte kom med i AST så tänk på att Ni spelar/spelade i ett mkt bra lag!   

Skärpning

Här kommer mitt all star team för Bollklubbens stolta flickor under mina 6 säsonger. Kriterier är framförallt betydelse över tid, alltså väljer jag på en position så går längst i tjänst först. Kunnande och förståelsen att "hårt jobb alltid lönar sig" är oxå självklara kriterier. Några platser var som alltid för en tränare större konkurrens på men nog snackat här kommer laget.
MV: KC
V9: Mika
M9: Madde
H9: Carro
V6: Lollo
M6: Amon
H6: A W-F

Ska bli skärpning på skrivandet, fler inlägg lovas!

Skulle jag ranka Elitserien i dags dato, mitt i silly season, så skulle den se ut så här.
1. Lugi
2. IKS
3. Eslöv
4. HEID
5. Spåret
6. Skövde
7. Skuru
8. H 43
9. IVH
10. H 65 Höör
11. Kropps
12. ÖSK

Jag är mkt glad för att klättringen i tabellen börjat för mitt kära Blå-Vitt!

Min kompis Grauers känns helt rätt som tilltänkt ordförande för Frölunda Indianerna.

Bärlik: Alex Stenbäcken, IKS och Pontus Johansson, AHK framförallt när bägge har skägg.    

Finaler

SM-finaler imon för damerna och herrarna i Scandinavium=FEST.

Dam-finalen tror jag blir en mkt enkel victoria för IKS. Mitt tips blir 31-19. En chans har Eslöv och det är att punkta Bella, kanske tråkigt men det ingår i det taktiska spelet, och att deras målvakter stänger. IKS är annars så mkt bättre så för att skrällen skall bli ett faktum så måste näst intill ske ett jordskred.

Herrarnas är tuffare att tippa. Här kommer styrka och kraft stå mot fart och finess. Tycker att IKS är det bättre laget men gillar skarpt Godtemplarnas inställning och offervilja. Tippar seger för IKS, 31-25.

Årets värvning är redan gjord på damsidan. Natta Hagman till Lugi det slår ingen, en större lirare får man leta efter. Då spelar det ingen roll att A-M Johansson är på väg hem till Skövde.

GAIS klagar på Gamla Ullevis gräs. Hör och häpna man säger att det är för fint oxå vattnar man det. Problemet skall vara att man måsta använda skruvdobb. Oj vad jobbigt livet kan vara. Fan är aldrig nöjd!

Ord på vägen inför finaldrabbningarna: Om Du bestiger berget, får Du utsikt över dalen!  
RSS 2.0