Back in business again!

Kvalserien pågår för fullt för våran del. Hittills är vi nöjda med idel hemmasegrar och tyvärr torskar på resande fot. Just nu är vi 3:a men serien är kanonjämn så det känns nästan som vad som helst kan hända i slutändan.
Helgens kamp vs Skånela vanns med uddamålet efter en osannolik avslutning. Märstagänget är två man kort och vi får frikast det sista som händer i läget vid en tilltänkt v2:a. Försvarsmuren ställs upp på 6m och fram stegar Berg och drar dit den via målvaktens händer! Osannolikt va ordet. Man säger att tur och otur jämnar ut sig, vilket jag inte tror ett skit på, men här kan verkligen säga att vi hade flyt.
Mkt spekulationer om kvalserien hör man men jag säger som alltid skit i det för det handlar alltid till slut om vad du själv presterar.
Nästa match för oss är OV borta på söndag.
 
Tror att Rimbo är det lag, på elitnivå, som oftast avgör jämna matcher på hemmaplan via straffkast i slutsekunderna. Senast vs OV och i serien vs oss m fl. Den vs oss kan jag säga var grymt tveksam. En händelse lr?
 
Tippar på IKS vs Lugi x 2 i final. Semifinalerna slutar alltså enligt följande:
Herr: IKS vs Kristianstad 3-0. Skåningarna har tömt krafterna vs AHK och ett anfallsspel som bygger nästan helt på den store dansken räcker inte.
Lugi vs Drott 3-1. Halmstadgänget tar en match på sitt konstanta grundspel men lundensarnas mkt bättre besättning avgör detta.
 
Dam: IKS vs H65 3-0. Tempo, kraft, besättning allt talar för Partille. Höör och Harris har gjort det bra men här är ändstationen.
Skuru vs Lugi 1-3. Det måste finnas mer att kräma ur dom vinröda med det laget, alltså bra spelare på alla positioner. Målvaktsspelet kan avgöra rutin(Brorsson) vs ungdomlig entusiasm(Friberg).
 
Mkt rykten redan på gång om spelare som ska byta klubb. Ibland känns det nästan som en del spelare sprider dom själv för att göra sig så intressant som möjligt.
 
Blå-Vitt leder serien! Jag kan inte beskriva hur nöjd jag är men för mig som kan se skönheten i ett bra försvarsspel så är detta ren njutning. Kryss igår vs plastgräsprimadonnorna i Borås och att återigen hålla tätt bakåt är grymt bra. Sakta i backarna men en god start skall aldrig underskattas.
 
Tätare uppdatering nu när våren äntligen kommit lovas oxå!
  
 
 
 
 
RSS 2.0