Idrott

Igår var vi återigen på resande fot.Denna gång ställdes kosan för ÖHK herr till Blekinge och drabbning vs Hästö. 15 timmars utflykt för match 2x30 kräver sin man för att prestationen efter en mkt lång bussresa skall bli maximal.
Kampen skulle avgöras på klassisk mark i Karlskrona Idrottshall. Vi fick slita enormt under matchen och fick ingen direkt flyt i spelet förutom första 10 min och då avgörs ju som bekant inga matcher.. Hästö spelade långa anfall och hade ett utgrupperat försvar så matchen gick i ett förhållandevis lågt tempo. Krysset känns väl rättvist och vi är nöjda att fortfarande ha epitetet ¨att vi är svårslagna¨. Hästö kommer klättra i tabellen och har förutom hög kompetens en mkt trevlig ledarbesättning.
Nu kan man bocka av ytteligare en lång bussresa. Gött!
Hanisch, vårat lån från Redbergslid, går nu tillbaka till Eleganterna. Hanisch har gjort ett grymt bra jobb hos oss och är dessutom en mkt bra kille. Lycka till nu Hanisch och tack till Redbergslid för ett gott samarbete.
 
Vad är det med dam-Elitserien? Skövde kör över Bollklubben med 20 baljor för att i nästa match slaktas av H65 med 15 mål. Jag såg i onsdags Bollklubben lätt besegra fd kämpagänget Spåret, som var en stor besvikelse. Är serien verkligen så ojämn i år? Min kompis,
Harris, går på vatten nere i Skåne!
 
Klingvall som förbundskapten har jag inga som helst problem med. Doktorn i handboll ska få chansen att leverera och bedömas därefter. Kompetens finns det i överflöd. Lycka till Tobbe!
 
Erik Johansson i Gais lipar ut i pressen efter att man krossats vs Peking, 2-7. Säger att han kommer aldrig spela mer med den tränarn som dom då hade. Självrannsakan? Erik Johansson har varit med och lyckats vinna hela en match under säsongen. Hur fan kan det vara tillfälliga tränarns fel? Nu ryktas Erik vara på gång till Blå-vitt!? Ta han inte utan låt han stå sitt kast och spela kvar i laget han har fört ut tillsammans med sina andra Gaisare. 
 
Stiller i Blå-vitt är ett föredöme för alla unga spelare. Får sällan chansen men när han väl får den så levererar han i stort sett varje gång. Undrar hur många gånger Stiller har räddat Stahres jobb i år!
 
Tänk att SWE ska stå och falla med att plastgräs-Anders kommer in vs Färöarna!
 
Frölunda Hockey tar in NHL spelare och vinner direkt vs MoDo. Helt rätt undrar mer vad man väntat på. Ingen tackar Frölunda för att det går dåligt. Nu lyfter Grauers gäng!
 
Varför kommer alla ut med böcker när deras karriärer gått i stå? Vem fan läser skiten?
 
Idag blir det först kalas hos Frida och Emmas kusin och sen Bollklubben herr vs S-hof.
 
Väl mött!
 

Amokabel

Gårdagen bestod i bussresande in i mörkaste Småland med destination Amokabelhallen. Vi spelade vs Alstermo och vann återigen en tight match med uddamålet, 26-25. Drabbningen var oerhört jämn och kunde kanske slutat med ett kryss men just nu har vi marginalerna med oss och är bra när det drar ihop sig i matcherna. Inramningen var underbar med en knökfull Amokabelhall och en publik som verkligen stöttade sitt hemmalag. Jag hade under min långa tränarera inte varit i Alstermo men det var en upplevelse jag inte skulle vilja vara utan. Självklart lättare att säga när vi vann. Nya tag på lördag vs IFK Ystad.
 
Tips dam-Elit:
Skövde vs HEID  X. Är inte imponerad av Skövde och tror fortfarande Bollklubben har en högre kapacitet än visat.
Skuru vs Eslöv  1. Nackalaget känns starka, vilket ger en ganska säker hemmaseger.
 
Tips herr-Elit:
Malmö vs YIF  2. Vet inte var jag har Malmö och Ystad imponerade inte vs RIK. YIF hat högre grundkapacitet vilket avgör tipset.
Lugi vs Kristianstad  2. Grymt svårtippat.
IKS vs VI  1. Sävehof alltid värst att möta efter en förlust och torsken vs Bajen tog säkert styggt.
Drott vs RIK  2. Måste lossna för Redbergslid som jag ju tippat skall nå finalen fram i vår.
Guif vs Skövde  1. Godtemplarna loosar mkt sällan i Eskilstuna.
 
Äntligen fick Stiller och Hysén spela tillsammans vs MFF och då blev det leverans direkt. Skall det behövas nästan en hel säsong för tränarn att första att målen görs i boxen. Tror att kvällens fight IFK - BK Röva slutar 1-1 så att guldet kommer tyvärr att hamna hos plastgänget.
RSS 2.0