AST

Klubbchefen i IKS in i Blå-vitts styrelse! Abbe tar plats i mitt hjärtats klubb och jag hoppas verkligen det blir bra för vi behöver all hjälp vi kan få för att åter erövra en topplats. Kör hå¨rt Abbe!
 
Först lämnade han AHK för att hamna som hjälpgumma på H6 i RIK. Nu går han till sin rätta plats på V6 i Kristianstad. Ibland är turerna krokiga och inte alltid helt raka. Bra spelare hamnar alltid rätt bara tålamodet finns, vilket inte alltid är fallet hos unga spelare. Charlie Sjöstrand får nu en ny chans i Skåneland inför knökfulla läktare, snacka om härlig utmaning, Lycka till för det är du värd!
 
Bollklubben dam körde i helgen över Kärra. Nu måste man bara börja ta poäng utanför stadsgränsen så kan slutspelsdrömmen hållas vid liv.
Gåtan Kärra fortsätter? Som ungdomsspelare är man överlägsna dom flesta elitlagen men sen verkar det ta helt stopp. Talang finns men för att bli elitspelare krävs ett enormt jobb och stort tålamod. 15 baljor senast är ju självklart inte godkänt.
 
Tror fortfarande på IKS vs RIK i SM-final i vår!
 
Här kommer mitt all star team i Allsvenskan efter 20 omg. Jag har valt att inte ta ut några egna spelare utan bedömt övriga lags spelare helt efter min egna subjektiva bedömning. Två spelare på varje position gäller:
 
Mv: Calle Aronius,Varberg + Daniel Johansson, Eskil
V9: Viktor Skillhammar, Tumba + Adam Lönn, Hallby
M9: Jeff Tollbring, Rimbo + Daniel Steen, Alstermo
H9: Zoran Roganovic, H43 + Albin Lagergren, Varberg
V6: Mattias Meltzer, OV + Hampus Andersson, Ystad
M6: Olof Ask, OV + Fatlum Ahmeti, Lindesberg
H6: Johan Lundgren, Rimbo + Oliver Andersson, Ystad
 
Ord på vägen: Hårt jobb lönar sig alltid!
RSS 2.0