Tips🏆!

TĂ€nkte ge mig pĂ„ lite tippning. Elitserien för bĂ„de herr och dam samt allsvenskan för herrar. NĂ€r man försöker lĂ€sa pĂ„ lite inför starten sĂ„ kan man som alltid se att i stort sett alla lag Ă€r bĂ€ttre trĂ€nade Ă€n nĂ„gonsin. Allt Ă€r alltsĂ„ som vanligt och skoj att utvecklingen gĂ„r framĂ„t. Skulle vilja höra den ledare lr spelare som sa att i Ă„r Ă€r vi inte alls förberedda och det kĂ€nns sĂ„dĂ€r. Nej, sjĂ€lvklart skall man se positivt pĂ„ en ny sĂ€song👍. NĂ„got roligare för en handbollsspelare Ă€n att spela tĂ€vlingsmatcher finns ju inte😀.
 
Elitserien herr:
1 IFK Kristianstad
2 AlingsÄs
3 Ystad
4 SĂ€vehof
5 RIK
6 Malmö
7 LUGI
8 GUIF
9 Hammarby
10 Ricoh
11 Skövde
12 Drott
13 Karlskrona
14 AranÀs
 
 
Elitserien dam:
1 SĂ€vehof
2 LUGI
3 Skuru
4 H65 Höör
5 Skövde
6 VÀsterÄs
7 HEID
8 Önnered
9 Eslöv
10 Kristianstad
11 SpÄrvÀgen
12 Hellton
 
 
Allsvenskan herr:
1 Önnered 
2 IFK Ystad
3 Helsingborg
4 VÀsterÄs
5 Lindesberg
6 SkÄnela
7 Rimbo
8 Tyresö
9 Alstermo
10 Warta
11 Tumba
12 Varberg
13 Country
14 Vinslöv
 
Lycka till👊!
 
 
 
 
 

Strax, Z mm

Snart 4 mÄnader som coach med nya gÀnget i Fredrikstad BK. Flytten till nya landet har hittills gÄtt mkt bra och dÄ Àr det ju en stor fördel att handbollen, som man ÀndÄ Àr hÀr för, funkar utmÀrkt. Klubben Àr ambitiös och viljan att skapa goda förutsÀttningar för mig och besÀttningen Àr höga.
FörsĂ€songen har har gĂ„tt helt enligt plan och vi har bĂ„de varit skadefria och presterat I kamperna. Som man alltid sĂ€ger sĂ„ rĂ€knas inga poĂ€ng lr titlar delas ut pĂ„ försĂ€songen men en god uppkörning🇳🇮 Ă€r Ă€ndĂ„ gött att ha i bagaget nĂ€r poĂ€ngen skall fördelas. BĂ€sta matcherna pĂ„ försĂ€songen Ă€r nog segrarna vs Bollklubben HEID och Skara HF.
Serien börjar till helgen med kamp vs Fjellhammer borta!
 
Hemma i Sverige sÄ utökas elitdomarkÄren till 16 par frÄn förra sÀsongens 13. Vad jag förstÄtt för att fler matcher skall kunna dömas av dessa paren. För mig blir det en lek med siffror oavsett vad man kallas sÄ Àr det ju samma par. Jag kan aldrig fÄ ihop mer Àn Max 10 par som borde ha titeln elitdomare. 
 
Nu till fotboll och inför Österrike matchen sĂ„ handlar allt om Zlatans vara lr inte vara. Zlatans vĂ€rde för laget Ă€r högt men kanske inte alltid det bĂ€sta för laget. Det jag menar Ă€r att en hel del spelare hyser en enorm respekt och nĂ€st intill blir paralyserade och bara undrar var Z Ă€r pĂ„ planen. Z Ă€r en enda som kan avgöra en match pĂ„ egen hand men som alltid i svensk lagidrott Ă€r Ă€r aldrig laget bĂ€ttre Ă€n dess svagaste lĂ€nk. Kan tĂ€nka mig att rĂ€tt mĂ„nga spelare Ă€r jĂ€vligt trötta pĂ„ det tjötet utan att givetvis sĂ€ga nĂ„got.
Tror oavsett pĂ„ en ganska enkel seger idag vs ett nĂ€stintill EM-klart Österrike.
 
Förbjud allt elitspel pÄ plastgrÀs. Detta Àr en förutsÀttning om vi vill vara med och leka med dom stora drakarna ute i Europa. BÄde som landslag och pÄ klubbnivÄ.
 
GlĂ€ds nĂ„t oerhört att vi fortfarande leder allsvenskan. Vi Ă€r sjĂ€lvklart i det hĂ€r fallet IFK Göteborg🇾đŸ‡Ș!
RSS 2.0