PC

Veckan spenderas på Heden och Kviberg. Partille Cup, handbillens Mecca, skall avhandlas. Mkt gött tjöt med idel ädel handbollsadel gör att timmarna går extremt fort kryddat med mkt god handbollsunderhållning i diverse handbollsåldrar. 
Har oxå ett gäng att coacha ihop med min kompis Robban Sandberg. ÖHK:s herr U-21 år vårat och efter mkt slit så är vi obesegrade och imon framme i final vs IKS i Scandinavium. Pojkarna har skött sig alldeles förträffligt och på nåt sätt så har man ju alltid final som mål i en turnering så det klart att det känns jävligt bra att då få vara med på festen. Nu gäller det att ladda batterierna och ge den stora jätten en ordentlig fight. 
 
Blå-Vitt fortsätter att gå kräftgång. Stahre fick allt han pekade av Mild men deras gemensamma leverans har på ett grymt tydligt sätt uteblivit. Spelidén? Rollerna? Kämpaglöden? Vad man har lyckats med känns som en fråga som tyvärr inte finns nägot svar på.
Conny Karlsson är ledig och skulle vara ett bra alternativ som coach om det här inte vänder jävligt snabbt.
 
Ser just nu på SWE:s mest bekymrade idrottare. Jag har så mkt i kroppen men stannar alltid på 1.92. Vem kan det vara? 
 
 
Kommentarer
Postat av: christer m

Stort beröm till er ledare och spelare för insatsen så här långt.

2012-07-07 @ 08:42:41
Postat av: Richard Stikkelorum

Snyggt jobbat CK och grabbarna. Önskar er lycka till och Håller tummarna.

Hör gärna av dig

2012-07-07 @ 10:00:41
Postat av: christer m

Det räckte hela vägen. Stort !!

2012-07-07 @ 13:20:11
Postat av: Ola Öhman

Hej igen Christer!
Grattis till segrarna idag. Först Heid tjejer och sedan grabbarna i Önnered en stor dag för dig, att din ande svävar över tjejerna i Heid syntes tydligt. Kände igen en del tjejer från Kristinedal så de har väl gått i den hårda CK-skolan förstås. Killarna körde ju nästan över S-hofs dito, en av killarna där är en gammal granne till mig men han utmärkte sig inte precis, men ni spelade ju fantastiskt, hade som du såg med mig ett barnbarn och kunde inte följa det hela så som man vill, men det gäller ju att prioritera rätt :)))
Ha en bra sommar och ta det lugnt ikväll!

Svar: Tack så mkt, Ola! Nu hoppas vi att Kamraterna oxå börjar vinna så att marschen mot toppen kan börja. Trevlig sommar!
coachck.blogg.se

2012-07-07 @ 15:59:05
Postat av: Robban Sandberg

Då är det bara att sätta på dig den andra tröjan idag!! Den blåvita och ni behöver ju verkligen vinna idag mot min stad Gävle när det gäller Sm guld och hockey vill säga. Lycka till idag mot ett till lag av plastgräs maffian som du brukar säga....
Robban

2012-07-14 @ 11:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0