OS igen

 Svenska damerna havererar igen. Kan man ha laddat upp ihop med simlandslaget för där har ju ingen svensk heller lyckats toppa formen.
29 tekniska fel är alldeles åt helvete för mkt givetvis, det duger inga dagar i veckan. Det märkliga är att dom uppkommer i ett spel som laget säger sig tro på och med ett obefintligt kontringsspel. Om man nu tror på spelet och är konsekventa med det och ger fan i att försöka kontra så kan jag lova att dom tekniska felen ganska enkelt halveras. Ibland funkar ingenting i matcherna men då gäller det från ledningens sida att så snabbt det är möjligt att stoppa blödningen.
Tror fortfarande att chansen till avancemang är hyfsat goda. Spanien är en 50/50 match och ett Sydkorea som redan är klara i sista omgången skall bara besegras,
Nu gäller det att spela näst intill non-stop med dom spelarna som är i bäst form och inte ha några ursäkter.
Gillar skarpt Torstenssons ärlighet när hon säger att spelet vs FRA inte ens duger på träning.
 
OS är fantastiskt när man får kolla på idrottsgrenar man nästan aldrig kollar annars. Dahlbys silver i dubbeltrap är ett sådant tillfälle som kan uppkomma vart 4:e år. Algotsson-Ostholts silver i fälttävlan ett annat, även om jag tycker hästen skulle haft medaljen.
 
Hugo Åbergs Memorial, ett av Sveriges största travlopp, gick i tisdags, Världens bästa häst, Commander Crowe, vann efter ett mkt tungt lopp. Där spelade kusken ingen som helst roll utan den kusen kunde lika gärna körts av mig lr Willram.
 
Nu ser jag framemot en kanondrabbning: SWE vs Island.
 
   
 
Kommentarer
Postat av: TW

Vi hade vunnit ännu enklare....;)

2012-08-03 @ 00:00:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0