Gött

Dansken betvingades i kvarten och skrällen är ett faktum. Äntligen fick herrarna ta en ordentlig skalp och det i OS, det är stort.
Förbundskaptenerna Ola+Staffan ska ha all cred för sitt sätt att taktiskt förbereda besättningen. Sen krävs det i matcher av den här digniteten att vissa spelare sticker ut och gör prestationer utöver det vanliga. Sjöstrand i kassen är magisk och försvarsresarna Karlsson och Jernemyr lägger grunden till segern. Agerandet i andra halvlek när det läcker på V2 att då tidigt sätta dit Orsa tyder på att coacherna är på tårna.
Noterbart är att efter Landin limmat ett par skott på raken av Kim så lossade han inte ett skott resten av matchen. En ifrågasatt Larholm ihop med Petersén tog stort anvar i offensiven när drabbningen skulle avgöras.
Grymt skön seger och nu gäller det att snabbt ladda om vs Ungern så väntar final bakom hörnet.
 
Vissa sporter sliter mer än andra och syns kanske bara i OS. Brottare tränar kanske hårdast av alla så Jimmy Lidbergs brons va fan me välförtjänt!
 
En som däremot inte är bäst när det gäller är Jeng i stavhopp. Nu blåste det i stadion precis när han skulle hoppa så han fick återigen ingen höjd. Pinsamt!
 
Stahre var nöjd senast med 0-0 vs Peking. Haveri-vitt har sjunkt lågt nu när vi är nöjda efter om jag är snäll två avslut på mål under hela matchen. Hur fan kan Söder och Sobra få börja i kedjan?
 
Imon spelar vi vs Redbergslid kl 18.30 ute i Templet. Välkomna!
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Hoffa

Håller med dig om fk betydelse. Noterbart är att Kim kanske var så taktisk att han lät de heta spelarna ta avsluten.. Sedan måste jag rätta dig. Orsa spelade H2, men från tv-soffan såg det kanske ut som vänster? Ta vara på dagarna nu, du börjar jobba den 17:e!

Svar: Nej, när Orsa fick täta i 2:a halvlek så bytte han av Larholm och då spelade Kim h2 och Karlsson ensam trea eftersom Källman låg center. Rätt ska vara rätt!
coachck.blogg.se

2012-08-09 @ 09:46:04
Postat av: Roland Ladestam

Jag håller med dig om handbollarnas vinst mot Dansken. Man man skall nog också framhålla målis:arnas insatser. Men ibland får svensken onaturliga svackor. Men nu gäller finalspel Till sist det ryktades att ÖHK gav RIK på moppo. Garattis får man väl säga då. Blir det någon revansch innan seriestart???

RL

2012-08-11 @ 11:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0