Fk

Det spekuleras vilt i vem som ska ersätta Per J som förbundskapten nu när han har avgått. Flera känner sig kallade och svaren varierar från att nån säger sig inte fått frågan till att nån lanserar sig själv via tidningen. För mig är det viktigt att personen som ska få frågan verkligen är den som kan utveckla laget till att ta nästa steg. Skulle vilja se kombinationen av en jävligt bra matchcoach och en tränare som bygger spelidén. Sen kanske det viktigaste att få laget att näst intill kunna gå i döden för förbundskaptenen i sin iver att erövra titlar. Känns som det behövs två för uppdraget, en fk och en ass. Att ha tränat ett damlag är ingen nödvändighet för tjejerna vill ha minst lika höga krav som killarna. 
Mitt val och som Lövet skall ställa frågan till är: Ingemar Linnell så får han utse sin assistent.
 
Damlandslaget i fotboll letar oxå förbundskapten och här ropas samstämmigt efter Sundhage. Jag förstår inte hur hon ska kunna ta uppdraget. Då menar jag att kraven hon ställer för att ev fortsätta i USA kan SWE aldrig matcha.
1. Högre lön
2. Längre samlingar
3. Fria resor vart som helst i världen.
Hoppet får isf enbart ställas till längtan hem till Svedala.
 
Haveri-vitt fortätter att gå kräftgång. När Stahre sa för två matcher sen att han var överlycklig för ett kryss borta vs Peking så dog mitt hopp för den tränarn. Senast vs Kalmar blev det stortorsk och endast tre avlut på mål. Hur är det möjligt? 20 matcher in i säsongen och inte fått ordning på ett skit, då ska man ändå betänka att besättningen sågs som väldigt bra inför säsongen. Tänk att jag skulle behöva sitta och längta efter Hjalmar Jonsson som knappt platsade för ett par år sen. Att Conny K inte är inkallad som coach för längesen att helt obegripligt. Han är ju för fan ledig!
Äntligen nåt positivt. Bjärsa hem för att täta defencen!
 
Plastgräsprimadonnorna från Borås har kommit på varför man aldrig vinner på riktigt gräs. Man blir trött i slutet på matcherna för att det suger att springa på gräset. Stackars pojkar!
 
ÖHK åker på cup till Märsta i helgen.
Grupp 1:
Skånela
Skövde 
ÖHK
Ricoh
 
Grupp 2:
Bajen
IVH
Linde
Tumba
Ska bli mkt trevligt att träffa en stark trio i SIF: Dagge, Robban Z och Stocken.
 
Tro det lr ej men den gamle körde igår ett pass MMA vilket har medfört en mkt stel kropp i
 
 
 
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Erik

Har Stahre kommit på varför inte Parvus Finans inte vinner?

2012-08-29 @ 23:08:14
Postat av: Hoffa

Linell, tråkigare människa har vi inte skådat. Förutom dina kriterier så måste en FK kunna marknadsföra sporten. Linell är därmed utesluten. Anna-maria Johansson? Var det därför hon inte fick spela mer i OS, var hon och spydde hela tiden?

2012-08-30 @ 12:49:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0