OS klara x 2

Högtidsstund till sommaren med bägge landslagen klara för OS. Alltså även om EM alltid är bäst, för då är alla dom bästa europeiska länderna med, så finns det inget häftigare att följa än ett OS och då med handbollen i fokus är underbart.
Herrarnas kval i helgen tycker jag att man borde vinna och det gjorde man ju oxå på ett bekvämt sätt. Hemmaplan vs någorlunda jämna lag i bedömningssporten handboll är nästan alltid avgörande. Bäst var Kim och mittförsvaret mer Orsa och Tobbe Karlsson. Finns det ngt domslut inte Kim gnäller på?
Chanserna i London tror jag är störst för damerna. Grundat enbart just nu på en känsla.

Idag förlänger HEID kvartsfinalen vs Eslöv genom att vinna i Lund. KC målvaktsspel som ständigt ligger runt 50% fäller avgörandet och att matchen går på neutral plan, vilket måste vara en stor fördel för Bollklubben. Tippade ju 3-1 till röd-vitt men får la ändra mig till 3-2 nu. Vinst idag och Eslöv börjar darra när matchbollen skall slås in.

Igår var det fantastiskt väder i Götet och idag är det riktigt skitväder med regn, blåst och +2. Blå-Vitt vs Peking står på menyn och en riktig fantast bangar ju inte för ej påverkbara omständigheter utan ser till att ta sig till Ullevi. Jag och Emma ska se till att årets första trepoängare stannar i Götet.
Min elva:
Alvbåge
Salomonsson
Waehler
Jonsson
Allansson
Söder
Haglund
Farnerud
Sobrealense
Stiller
Hysén

Ord på vägen: Hårt jobb lönar sig alltid!
 
Kommentarer
Postat av: Roland Ladestam

Ajj...Aj CK inga poäng till Blåvitt. "Peking" blev tydligen för svåra, Däremot utmärkelser till våra kämpande tidigare elever i Handboll. Dina lärjungar Janina och Linus blev årets spelare. Som delades ut på OS-kvalet på scandinavium

2012-04-09 @ 19:13:10
Postat av: Amondine

Bra tippat om vår match... Hur går det på lördag?

2012-04-09 @ 20:42:42
Postat av: CK

Grattis BMW! På lördag blir segern enkel, skulle tippa 28-20.

2012-04-09 @ 20:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0