Guldhjältar

Match idag vs IVH och en drabbning som hade mkt kämpaglöd och moral men mindre skönspel. 25-25 blev det och vi jobbar hårt på att få pusselbitarna i vår spelidé att sitta på rätt plats. Stundtals ser det riktigt bra ut och ibland mindre bra. Vi är återigen starka i slutet och ger oss aldrig och med facit i hand är en poäng ok även om vi på förhand givetvis hade hoppats på vinst.
Vi är fortfarande obesegrade och uppfattas förhoppningsvis som jobbiga att möta vilket kanske är det bästa betyget ett lag kan få.
Skoj oxå att en del publik börja hitta till hallen och ett lag får som bekant den respons det förtjänar och vi skall se till att förtjäna styrkornas bifall.

Vill passa på att gratulera min kompis Blomman i Kropps dam till årets första seger. En tränare som vet att träget och hårt jobb lönar sig och i år kanske inte har den bästa besättningen men utifrån det formar en fungerande enhet. Starkt!

HIF tar GULDET framför plastgräs-primadonnorna från Borås. Blå-Vitts gamla guldhjältar Conny+Reine står vid rodret och är värda all respekt.

Tror att Ljubo hade sju! lårkakor när han spelade VM-final. En tanke bara till Er som ibland har lite känning. Bit ihop för fan!
Kommentarer
Postat av: Hamed

Älskar den sista delen... :-D

2011-09-26 @ 15:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0