Fågeln

World Cup för damer i Danmark är avslutad och SWE gick inte heller denna gång till helgens slutspel. Mkt fokus har legat på vilka spelare man har saknat och kanske fanns ursäkten klar redan innan om man skulle missa semifinal. Lilla Bollklubben hade tre spelare med, mkt starkt, och man har det laget mn har oavsett sjukdomar lr skador. Jag kan lova att alla andra länder oxå saknade spelare alternativt testade nya spelare. Knappt godkänt blir mitt omdöme för det är ändå slutspel som räknas.
Mina betyg på besättningen blir följande:
MV: Bra. Grubbström outstanding medan Kain har en bit kvar till landslagsform.
V6: Underkänt. Både Boson och Helleberg vill mkt men verkar nästan ha en övertro på sig själva. Ändå givna till VM
M6: Gdk. Wiberg borde bara spela försvar, Flognman kan spela bägge vägarna och Ågren borde få nästan all tid framåt.
H6: Bra. A W-F som alltid säker och levererar som vanligt. Hagman en en oerhörd talang och borde kanske få mer speltid och hade varit given på exempelvis V6.
9M. Bella överlägsen tätt följd av Alm som imponerade grymt mkt. Övriga måste höja sig rejält för att bli aktuella för VM. Heidarna Elin som började bra men mattades lite under resans gång och Carro som absolut borde fått mer speltid när det inte fanns ngn annan vänsterhänt H9:a får godkänt och var väl antagligen med, som det heter, för att se och lära.

Tips till omg 3:
IVH vs Skuru 2:a. Västeråslaget har fortfarande svårt att övertyga så ett pånyttfött Nackalag känns aningen bättre.
Kropps vs H43 2:a. Förväntar mig en jämn match men tror att Lundalagets högre tempo fäller avgörandet.
H65 vs ÖSK 1:a. Här kommer skånskornas första Elitseriepoäng vs ett mkt svagt ÖSK.
Skövde vs HEID 2:a. Elin K sa efter segern vs Lugi att Bollklubben är bäst när man slår ur underläge(som alla andra svenska lag) men med tre landslagstjejer i SWE och en i ENG så känns det som man är favorit i dom flesta matcher. Skövdes dilemma just nu är defencen där Larsson, Wallther och Wilén saknas från förra säsongen.
Lugi vs Spåret 1:a. Vinrötts unga besättning måste börja vinna efter att ha blivit utskåpade av Bollklubben.

Fågeln Stahre till mitt kära Blå-Vitt ihop med min gamla kollega från Angeredsgymnasiet Magnus Edlund det måste ju bli rätt.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0