18.9

Två goa poäng fick vi med oss igår hem på tåget från Sth. Vi böjade knackigt och i första halvlek skulle man kunna tro att vi var kvar i Herrljunga. Vi bestämde oss i halvtid att spela tillsammans och då är vi också ett bra handbollslag så segern blev till slut enkel, 34-27 vs DIF.. Man brukar säga att det tar två år att få ett lag helt samspelt och den tiden har man nästan aldrig i ett Elitlag utan spelare kommer och går.. Så våra två första segrar är mkt viktiga eftersom jag vet att vi blir bättre och bättre under säsongen och hög kompetent finns det i besättningen.

Ett lag som däremot är samspelt är Bollklubbens stolta damlag som igår i vinsten vs Lugi gör 90% av målen på spelare som tränat tillsammans 1 år lr längre, medan siffran för skånskorna är att där görs målen till 80% av nyförvärv. Mål bästa Amon, Elin och Adda kör ihop för 3:e året. Adda har det varit lite tyst om på försäsongen och då är det fantastiskt roligt att läsa att hon är ordentligt på gång igen. Med den bössan så ska det bara smälla! Kontinuitet är grymt viktigt i alla lagbygge och där är HEID.s damlag ett föredöme. Starkt jobbat Walle!
Jag hade ju tippat hemmaseger och är självklart inte det minsta förvånad utan tycker att Bollklubben just nu är bättre än "Real" Lugi.

Frölunda Hockeys tre inledande vinster imponerar!

Lästa på första sidan i G-T att prinsessan Madeleine skulle behöva börja arbeta, hon skulle vicka för Victoria. Stackars prinsessan, vilket trauma att behöva arbeta!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0