Tips mm

Bellas olyckliga skada på båbenet tror jag inte betyder ett skit för landslaget i EM-kvalet vs beskedliga Slovenien och Tjeckien. Alltså förstå mig rätt Bella är mkt viktig men vs detta motståndet känns det bra att få in tidigare skadade men vid full vigör givna Sabina J och Johanna A. Nu får båda verkligen chansen att spela mkt och komma till rätta i landslaget igen. Min första 3:a på 9m om alla är friska: Linnéa, Bella och Johanna.

Tips till omg 5:
H43 vs Skuru  2:a. Skulle kunna tänka mig hemmaseger här men enl uppg är Mv-Friberg skadad och då vinner Nacka-laget relativt enkelt.
IKS vs Eslöv  1:a. Matchen är från omg 3 och med bägge lagen försvagade från förra säsongen. Utgången känns ändå given, lätt hemmaseger.
Kropps vs ÖSK  1.a. Två lag för bottenträsket där ändå Uddevallagänget känns klart starkast.
H65 vs Spåret  2:a. Kämpagänget Spåret som måste komma upp i adrenalin för att vinna en tuff bortamatch i Skåne. Skrälläge för Harris besättning.
VI vs Eslöv  Kryss. Tror på en jämn och målsnål drabbning. Starkt av VI att vinna senast i Lund.
IKS vs HEID  Kryss. Bollklubben tar äntligen poäng i Partille. Förra året var det nära och nu när IKS är utan Bella så känns det som att det är dax. Ser man spelare för spelare i 1.a:sexan så känns lagen oerhört jämna.
Skövde vs Lugi  2.a. En spelare skall aldrig överskattas i ett lag men för vinrött så har Sabinas återkomst betytt ofantligt mkt.

Såg någon Zlatan vs finnarna igår? Jo, förresten han fick en varning.

Birro vill att vi skall införa president. Så att han kan ta jobbet!

Vems integritet bryr vi oss om? Farliga fångar borde gå i handfängsel och fotboja med en kedja emellan så att vi kanske slipper fler tragiska händelser på våra häkten.    
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0