lättast hittills

Damernas nästa Elitserieomgång känns som den absolut lättaste hittills med idel klara favoriter. Några skrällar gör ju inget men har mkt svårt att hitta några.
Skuru vs H65  1:a. Klasskillnaden är mkt stor och ett väl kämpande bortalag tror jag faktiskt får rejält med däng här. Att ofta vara nära kan vara en morot men oxå slita mentalt över att aldrig tas sig över berget.
ÖSK vs Eslöv  2:a. Säker bortaseger även om skånskorna, precis som jag sa inför serien, inte alls är lika bra som förra säsongen.
Lugi vs Kropps  1:a. Se på kommentaren Skuru vs H65.
HEID vs H43  1:a. Bollklubben har kanske seriens bästa 1:a uppställning och skall avfärda Blåklockorna enkelt. Trodde lite mer på Lundalaget men man verka famla ngt efter formen.
Spåret vs Västerås  1:a. Gurk-gänget har gjort det bra men i Brännkyrka har man ingen chans. En Filippa Idéhn i extas bär fram hemmalaget.
Skövde vs IKS  2:a.  Partillelaget går fram som en ångvält och seriens bästa mv gör laget grymt svårslaget.

Zlatans bok är på "G" och redan nu vet man att han kommer såga hej vilt.
Guardiola får sig många slängar av sleven och en är för att han valde Messi före Zlatan som spets i Barca. Hade inte alla tränare gjort det?
Vi var ett gott gäng säger Zlatan men Ljungberg var en jävla primadonna. Känns som primadonnan just nu är Zlatan själv. Han gör ju alltid precis vad som passar honom själv bäst.
Lagerbäck förordade ju alltid LAGET först men det var tydligen oxå fel.
Självrannsakan har nog aldrig funnits i Zlatans vokabulär!

Kent Norberg en gång sparkad sportchef i Frölunda Hockey sa att han mådde väldigt dåligt vid den tidpunkten. Han blev i år ass tränare i Timrå som han för övrigt var sportchef i innan han kom till Götet. Timrå går dåligt i Elitserien och vad händer då? Jo man sparkar sportchefen. Då dyker Kent Norberg upp på gamla jobbet. Hoppas han mår bättre nu!? Att lära: Bollen är rund och pucken platt.

Förtroende=leverans. Leverans=förtroende.  
Kommentarer
Postat av: Micke

Jag tror dock inte att bollklubben har sveriges bästa 1a 6a. Tror inte ens topp 2. Alldeles för stora svackor av spelarna. Tror att spelarna skulle må bättre om de inte behövde höra detta varje gång. Resultaten är bevis nog. Sävehof klart bästa 1a 6a, Lugi 2a sen är det nog dött lopp mellan några lag.

2011-11-05 @ 01:39:05
Postat av: Amondine

Jag hör det gärna varje gång... Hellre höra att man tillhör något bra än tvärtom.

2011-11-05 @ 13:43:43
Postat av: Karin

Håller med amondine!

2011-11-05 @ 22:01:02
Postat av: handbollsentusiast

Håller med om att heid har en riktigt bra förstasexa men till skillnad från t.ex Västerås spelar man inte för varandra på ett smart sätt.Det blir för förutsägbart och lätt för motståndarna att få stopp på.

2011-11-07 @ 15:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0