Lagbygge

Mitt gäng har dom senaste helgerna mött två topplag, Skånela och Lindesberg.
Kampen vs SIF var vår bästa hittills, vinst,kunde bocka av tre huvudpunkter som vi hade inför drabbningen. 1. se möjligheter. Vi fick vår skytt Axel skadad axelskadad! dan innan och sen fick Röxner rött efter 12 min. 2. var förberedda. Matchplanen funkade näst intill perfekt trots en usel start 0-4. 3. ta kampen. och det gjorde vi! Det fantastiska med lagbygge är bla att många lag stärks av lite motgångar, som exempelvis skador och sjukdomar, och där tycker jag ledaren har en grymt viktig uppgift. Att fokusera på det man kan påverka och sen skita i resten. Svårt men ack så viktigt. Annars är det lätt att ha ursäkten klar redan innan fighten.
Lindesberg torskade vi och ingen av punkterna från SIF matchen kunde bockas av. Charmen med idrott kanske men inte så sköj i LIF:s nya arena. Lagbygget rämnade!?
Vi kommer garanterat igen och till helgen väntar Rimbo uppe i Uppland!

SWE:s damlandslag hackar och det är en väldig fokus på skador. Wiberg axel oroar men i övrigt har ju ett par spelare blivit uttagna skadade och nu blivit friskförklarade och stukade fötter och div mindre blessyrer lever vi ständigt med ute i klubbarna. Jag kan lova att det finns skador även i andra länder så så synd är det nog inte om oss. Några av Danmarks stjärnor har ju redan nu fått lämna återbud till hela VM. 10 dagar till turneringen börjar och ytterligare 5 dagar till matchen vs Kroatien så egentligen 15 dagar till alla måste vara hela. Dom tre första matcherna vs ARG, Elfensbenskusten och URU skulle förmodligen vilket slutspelslag som helst hemma i Svedala besegra.
Räknar med minst semi- men hoppas på lite till!

Kvarsfinalerna om serien skulle vara slut idag:
IKS vs Eslöv
Skuru vs VI
Spåret vs HEID
Lugi vs Skövde
Då ska man betänka att Spåret och HEID ännu inte mött ÖSK innan serien vänder vilket självklart innebär avancemang i tabellen och en högre tabellplacering.

Måste man ha pannband lr diadem om man spelar innebandy i Herrarnas högsta serie i innebandy? Tyckte i vilket fall nästan alla hede det i matchen WIC vs Pixbo som gick på TV. Förmodligen Elfsborgare hela högen.
Kommentarer
Postat av: Anders

Tyvärr har vi ju inte alla privilegiet få vara flintskalliga.

2011-11-26 @ 19:38:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0