SWE

En av mina nyckelteser besannades igår nämligen "att bra lag kommer alltid igen". Svenska laget gjorde en riktig skitmatch vs Argentina, inget snack om det och heder åt Jernemyr som var brutalt ärlig och inte hycklade. Räfs och rätta ting sen ny insats vs Polen.

Igår var SWE som SWE måste vara engagerade, laglojala och rejält förberedda. Klart mer taktiskt slipade och väldigt lyckliga när man till slut sätter Larholm som play-maker. Det var ändå ett klassiskt svenskt lagarbete som bärgade segern. Tror nog att förbundskaptenerna är jävligt glada att dom svalde stoltheten och tog försvarschefen Jernemyr till nåder. Han är grymt viktig för den här besättningen.
Polen skall inte överskattas som är ngt skadeskjutna, en del spelare är "over the hill" samt att SWE skall vinna hemma i ett fullsatt Scandinavium. Tror tyvärr inte att SWE vunnit i en fullsatt borg i Polen, bara för att sansa lovorden lite grann.
På genomgången inför vår match vs Skuru tippade jag svensk seger med 4 bollar, mkt nära.

Nästa runda ger segrar vs Serbien och DK i sista matchen som då redan är klara för semi-. Nyckelmatchen står vs Croatia och förhoppningsvis betyder då hemmaplan allt.

Fotboll: Sveriges C-lag vs Botswanas B-lag, 2-1. Visste knappt att landet fanns och vem fan bryr sig om en sån match.

Alvaro Santos går från Sällskapet till Makrillarna och ordf Ranäng firar med tårta. Gais verkar ta allt som är gratis så om du har nåt på vinden så ring dom kan säkert hämta.

ÖHK dam skulle springa hem Allsvenskan. Nu sladdar man på undre halvan och senast torsk vs Kexlaget som ligger näst sist. Vad händer? lr snarare vad händer inte?

Ord på vägen: som du själv vill bli behandlad, behandlar du andra!  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0