Haveri!

Förra årets EM-silvermedaljöser utslagna redan i 1/8-del det klart att det är ett haveri av stora mått. Faktum är att man enbart lyckats besegra rena blåbärsnationer och sen tyvärr inte räckt till vs någorlunda kvalificerat motstånd.
Matchen vs Frankrike kännetecknade några saker som jag tycker har varit genomgående i min syn på vad man har försökt åstadkomma.
1. Oerhört mkt fokus på vilka spelare som har varit skadade, alltså skador har alla lag och de tidigare skadade spelarna var bevisligen med och då enligt uppgift skulle kunna göra sig 100% rättvisa. Danmark saknade tre av sina absolut bästa och Frankrike saknade stjärnan Signate.
2. Man pratade inför turneringen om att SWE hade mkt bättre fys än övriga länder med hjälp av bla friidrottsträning. Hur fan vet man de andra ländernas fys? Sin egen är man förhoppningvis nöjd med men man har nog inga testresultat från övriga världen. Frankrike tyckte ju själva att man tog SWE på orken!
3. Kreatören Nathalie Hagman saknas i matcher där mönster måste brytas ex vid utgrupperade försvar. Jag har följt Natta i flera år och hon är enligt min mening oxå en av landslaget bästa H9.or även om hon aldrig får spela där. En artist är inte svårt att få att arbeta.
Trodde stenhårt på en framgång i VM därför är besvikelsen stor och vet hur mkt en sådan betyder för svensk damhandboll. En rejäl utvärdering måste göras och sen kommer SWE på banan igen.

Blå-Vitt släpper Drugge till BK Röva. Hoppas på bra betalt för affären känns helt rätt.

Ijeh till Gais. Trodde först det var ett skämt men han ville tydligen träffa Mats Persson igen. Känns som den käre Ijeh är ngt "over the hill".
Kommentarer
Postat av: Cartan

Vem Coachar när det är som mest tight i de svåraste två WM matcherna - Anders Lundin... Hur tänker SHF där.Sätt dit ett par FK som är vana vid tufft matchspel 2ggr per vecka inte någon som var tränare för 15 år sedan

2011-12-13 @ 14:26:46
Postat av: Dagge Lundin

Tycker ändå Sverige gör en taktiskt väl genomförd match i 45 min mot ett individuellt skickligare och fysiskt starkare Frankrike. Men jävligt märkligt att övergångsspelet lös med sin frånvaro mot deras 5-1 försvar när det skulle avgöras...

2011-12-13 @ 15:36:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0