Div

Utvärderingen efter dam-VM är säkert på "G" och kommer i sinom tid. Blir därför mkt förvånad när en hel del sk experter börjar med att ge ass coachen skulden för haveriet. Alltså va fan har Lundin gjort för fel? Jo då påpekas att han va lite för passiv vid time-outerna! Snacka om en enkel väg till förklaring. Ansvaret ligger hos ledningen och spelarna som alltför ofta kommer alldeles för lindrigt undan. Ingen spelare kan säga att just detta VM gjorde jag mina bästa matcher hittills i karriären. Kanske någon enstaka match men inte ett helt mästerskap.
Litar på Lövgren & co så något gott kommer säkert ut av även detta.

Coachade själv Göteborg i junior-elitcupen i helgen. Vi loosade finalen vs Skånela+lite Rimbo på shoot-out. Försmädligt men idrotten väntar inte på några kvartalsprapporter utan där få man facit direkt när pipblåsarn blåser eld upphör. 
Det har varit en mkt rolig resa med denna besättningen som nu i helgen nådde sitt slutmål. 22 matcher spelade vi under drygt två år och loosade ingen under ordinarie tid. Ledarkollegor och spelare önskas stort lycka till och vi kommer garanterat att ses på barrikaderna.

Tips till dom märmaste kamperna i dam-Elitserien.
Skuru vs IKS  2:a
Spåret vs Eslöv  1:a
Skövde vs VI  1:a
HEID vs ÖSK  1:a
Känns oerhört lättippat!

Förståsigpåare säger att Blå-Vitt ser mkt fina ut med hög intensitet och fight på träningarna. Självklart, så är det alltid med ny tränare. Vi får nog vänta lite till på vart mitt kära Blå-Vitt står.

Citat: Vi ber inte om ursäkt för segern. Nej, va fan skulle man göra det för!  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0