Förberedelser

Nu är alla elitlag fullt igång med sina försäsonger som egentligen enbart är förberedelser för vad som komma skall i respektive serier. Resultaten i träningsmatcherna är viktiga, den som säger ngt annat ljuger, men inte alltid helt avgörande. Man kan nu lägga mer krut på att sätta spel och givetvis låta fler spelare få chansen.
Vi i ÖHK är i full gång med nästintill träning varje dag och en del matcher oxå. Augusti är den månad som är klart jobbigast för en elitspelare då man ständigt är ngt seg och sliten. Vi har mött Bollklubben i en seg historia, vinst med 31-28. Redbergslid spelade vi vs i tisdags och vann med 25-22, i vårt tycke självklart en go seger. Träningsmatcherna hittills har visat att fysiken är bra och att spelet börjar sätta sig. Helgen tillbringas i Uddevalla och en turnering som heter Galjonen Cup.

Dam-Elitserien kommer att bevakas nogggrant på bloggen eftersom jag vart tränare där dom senaste 5 åren och har mkt god insyn i lagen. En kvartett känns i dags dato som ganska given på platserna 1-4.
Lugi värvningsvinnaren blir mkt svårslagna i år och ska man ta dom så är det nog bra att möta dom tidigt i serien så länge Sabina är borta.
HEID starka och tar poäng vs alla lag. Intakt lag är oxå en stor fördel.
IKS får i år bekänna färg. Har varit vana att kunna värva allt dom pekat på men nu valde bla Hagman Lund.
Seriens enda superstjärna, Bella, kommer att saknas enormt. När det drog ihop i matcherna så var taktiken ofta att ge Bella bollen så fixade hon det. Skall bli intressant och se spelvalen.
Skövde känns starkare och kommer att bli bättre. 9m-uppställningen Olofsson, Cadario och Majsan blir mkt bra och med LIsa i kassen så är man helt klart topp 4.
Största förlorarna på värvningsmarknaden är annars Eslöv, tappet av Anna Olsson känns som ett gäng placeringar ner.

Lider nåt oerhört med Seb i Blå-Vitt. Korsbandet av=fy fan.

Käkade lunch idag, med Emma, på kanske stans bästa lunchrestaurang, Evas på Ringön. Nästan bara gubbar i blåböxer borgar för kavalité! 
Kommentarer
Postat av: El Guanche

Jag saknar dig emellanåt min vän, men det är skönt o läsa att du fortfarande håller dig till dom riktiga lunchställena. När allt lugnar sig o lunken faller in så är det min tur att få bjuda på lunch.

Va rädd om dig sålänge, hälsa familjen så gott.



Sida

2011-08-19 @ 01:21:16
Postat av: Björn

Två Kockar Industrivägen 6 får min röst... Partille visserligen men det är ett "gränsfall":)



Ha det bra Christer



Björn

2011-09-10 @ 04:41:30
URL: http://eastgbg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0