Ökenvandring?

Var och kollade Blåvitt vs ÖSK med Emma. Stora förväntningar byggs upp under vintern och det snackas om det mesta och självklart skall spelet bli mkt bättre. Så går det några minuter och man upptäcker snabbt att det mesta är sig likt. Gubbarna har säkert blivit något bättre men spelidén är den samma och sen kommer utvisningen och då är det fullständig ridå. Alltså Blå-Vitt är inte fracka att föra matchen med lika manskap så med en man mindre är chansen till mål minimal. Blir så jävla besviken och hoppas fan inte på en plats i mittens rike i år igen. 

Utvisningen tycker jag är fel och då tänker jag mer på det första gula kortet Kalle får som jag bedömer som en klockren brytning. Varför måste alltid pipblåsarn va den som har sämst spelförståelse på plan när han har den största påverkan? Svaret är förmodligen att med bättre spelförståelse hade han blivit spelare lr ledare.

Undrar om AHK och HKA har kommit överens om att ringa alla licensierade Elit-spelare i Riket.

Bollklubben jagar förstärkningar? i Bohuslän.   
Kommentarer
Postat av: Jan T.

Men va kul, då kanske man även kan läsa här snart var den nya Temeplriddaren jagar sina knektar någonstans... Vad vill du förmedla till handbolls Sverige med din sista kommentar mer än ett "Jaha"

Tycker du verkligen att en sån kommentar är nödvändig då du precis lämnat föreningen... Det är fan o sjunka jävligt lågt

2011-04-05 @ 00:15:20
Postat av: Heidare

Till Jan T: Förstår inte riktigt vad DU vill förmedla genom att "ge dig på" förmodligen nutidens största Heidare? Givetvis sticker de i ögonen att gå från en klubb i väst till en annan, men tittar man igenom heids ledare är de inte få som inte vart i annan klubb därav många i Öhk? Kasta inte sten i glashus. Kan bara önska CK ett stort lycka till, de borde du med!

2011-04-05 @ 11:40:28
Postat av: lovisa

snygg desigN:D

2011-04-05 @ 12:06:11
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0