Reflektion

Imon blir det en heldag på resande fot med X2000 till Sth för match vs Spåret. Bollklubben åker upp för att med alla medel försvara sin nolla i förlustkolumnen. Drabbningen startar 15.00 och kan med fördel följas på nätet. Hittills är vi tillfreds med vad vi har åstadkommit men absolut inte nöjda utan kommer att fortsätta vara äregiriga.

Igår va det match, Kärra vs IKS. Där hängde Kärra med i 40 min men tyvärr spelas ju inte matcherna 2x20 så det hjälper ju inte. IKS är oerhört starka över en hel match och mal ner allt motstånd. Imponerande när i stort sett allt och alla bara förväntar sig att IKS skall vinna matcherna helst enkelt. Då ska man ändå betänka att Bella inte var med vilket innebär en ordentlig försvagning.
Kärra verkade ändå hyfsat nöjda med matchen vilket förvånar mig, -13 kan inte vara ok. Snittmålskillnaden är just nu -11 av förra årets överraskningslag.

Årets positiva överraskning i Elitserien tycker jag är Spåret med många nya unga spelare men som ändå bärs av rutinerade Hörnell och Boson. IVH överaskar oxå men kommer nu att få bekänna färg när Skövde, IKS, Lugi och Eslöv står närmast för motståndet, kanske inte i rätt ordning men ändå.
Negativt är två lag som självklart räknat med fler poäng, Skuru och Kärra.

Idag spelar ÖHK vs Skurus b-lag, Nacka. Min reflektion i detta blir att på kort tid kan du göra mkt rätt lr fel.

Elitidrott är tufft och endast dom starka står upp och utvecklas, dom svaga viker sig och flyr! Sen är det en helt annan sak att alla inte har förmågan handbollsmässigt men alla kan ge sig själva chansen att bli så bra som möjligt.

På menyn nu står en mkt härlig långpromenad med Svea i Änggården.
Kommentarer
Postat av: Amondine

Trodde du bara promenerade i "det vackra Järnbrott..." ;)

2010-10-30 @ 19:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0