Skövde och Herr-Elit

Igår fällde vi björnen uppe i skövde, underbart. Det var en sådan kväll då allt föll på plats. Klockrent försvar med en grymt bra mv i KC, förnuftigt kontringsspel och ett tålmodigt anfallsspel. Game-planen kunde följas i detalj mot ett mkt frustrerat Skövde HF.

Många är gångerna då man fått åka hem från Västgötaslätta med lösskägg, därför känns segerns sötma nu extra härlig.

Som alltid så gäller ett ännu hårdare jobb framöver!


Tänkte ge min kommentar på den mest värdefulla spelaren i respektive Herr Elitlag i och runt Götet.
AHK: Bra i alla positioner på 9m. Skytt, framspelare och genombrottsstark, oxå en centralgestalt i defencen. Trodde kanske han skulle vara ännu mer dominant i år. Lasse Bernhardssom är namnet!

IKS: Börjar med namnet, Erik Fritzon. Mannen som skulle kunna fånga vilken skit dom än slängde in på linjen, glödande kol lr en handgranat, han tar allt. Nu är det sån tur att bollar kommer in och då måste det vara jävligt enkelt att vara 9-metare. Skall spela i Landslaget!

RIK: En pöjk som många andra i laget född -90. Får ofta agera hjälpgumma på H9 men skulle i dom flesta Elitlag vara playmaker. Oerhört laglojal men skulle egentligen och borde ta mer plats. Rikard Hanisch!

HKA: Det givnaste valet av alla! Självklart Alexander Borgstedt! Även han en komplett 9-metare med alla ingridienser en sådan behöver. Offerviljan är ständigt hänsynslös och går alltid i bräschen för övriga laget.


Ingen och jag säger ingen kan vara överraskad av att Sverige var chanslöst vs Holland. Tro är bra men övertro är förkastligt! l 
Kommentarer
Postat av: SM

Dom 4 är mina favoriter oxå.(+ Atterhäll) Kommer mest överskattade nästa? =)

2010-10-14 @ 12:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0