Reflektioner

Torsk ikväll vs Lugi. Ett Skånelag som i år flyttat fram positionerna och spelar en oerhört taktisk handboll där det framförallt handlar om att bjuda på så lite som möjligt. Två försvarsstarka lag möttes men där Lugi lyckades med sin offensiv bättre än Bollklubben och vann rättvist. Siffrorna blev 16-21. 9 av 10 matcher vinner du hemma om du bara släpper 21 mål men inte idag. Precis som du loosar 9 av 10 om du bara gör 16 så blev det idag. Nu går vi in i försäsong tre under EM-uppehållet och kommer jobba hårt för att bli ännu bättre. Utvärdering av hösten kommer vid senare tillfälle.

RIK vinst i måndags vs Blåklockorna. Tror faktiskt en liten förklaring till segern kan ligga i min lunch på Kina ihop med Hanisch. Vete fan varför han inte åt upp, första gången någonsin, men lyckat var det tydligen. Imon är det kanondrabbning i Nolhaga, AHK vs RIK. Kanske dax för Kina igen!?

EM-truppen är nu spikad och kan bara lida med dom som blev petade i sista stund och glädjas med dom som kom med till Mästerskapet. Målsättningen däremot att sikta på 7:e platsen tycker jag känns oerhört låg. EM spelas i Norden och Sverige kommer med ett mkt bra lag. I alla lag kommer några till och några försvinner men som helhet så saknas bara Ahlm och andra lag kommer säkert oxå att ha avbräck. Självklart skall man sikta på medalj även om tidigare Mästerskap delvis varit svaga. Bättre och bättre år för år måste gälla.

Igår såg jag handboll när den är som bäst. Hamburg vs Kiel vilken jävla härlig drabbning!
Kommentarer
Postat av: Bengtsson

längesedan du berättade om nån v75vinst...VF hockey -vad händer..??? benke

2010-11-19 @ 09:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0