Allhelgonahelgen

Vi kryssade igen i helgen, 4:e på 8 matcher. Jag kan lova att vi inte är nöjda, hemmamatcherna vill man alltid vinna. Generellt kan man säga att man oftast är mer nöjd med ett kryss borta. En del säger att vi skall bli bättre på att stänga matcherna eftersom vi oftast leder i slutet. Jag kan till viss del hålla med men man kanske oxå skall tänka på att vi har gjort det bra som skapat ledningen. Tidigare år har vi långt ifrån haft möjligheten att stänga matcher vs Skuru, Eslöv och Skövde, då har matcherna tyvärr för längesen vart körda för oss. Vi fokuserar på det positiva och det är att hittills i år har vi vart med alla lag in på linjen, vilket är en mkt god känsla. Helgens match är därmed lagd till handlingarna och nu läggs all kraft på derbyt vs Kärra. 
Alla som fått tag i en dator och lärt sig skriva på diverse forum är långt ifrån experter!

I matchen IKS vs ryskorna får jag känslan att IKS känner sig som många svenska lag känner sig mot dom. Alltså man tror inte riktigt på chansen, för igår fanns den verkligen. När det skall avgöras så känns det som egentligen bara Ida O har tron kvar.
Intressant oxå att höra Abbe säga att för att klara allt runt Champions League har vi anställt två personer till. Vi i HEID spelar ju inte i CL men har en anställd i hela föreningen några timmar på förmiddan. Då ingår bla att städa hallen. Snacka om skilda världar!

Underbart om Frölunda Hockey fått ordning på grejerna. Två segrar innan uppehållet bör ha gett mkt råg i ryggen. Kapaciteten om man nu lyckas få ut den ska räcka minst till semi.

Äntligen är fotbollsallsvenskan slut och mitt kära Blå-Vitt blev 7:a. En mkt grundlig utvärdering måste nu till för att nästa säsong ska bli så oerhört mkt bättre.

Söndagen innehöll annars mkt avkoppling och en mkt härlig långpromenad med Svea. Kvalite'! 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0