NL

Igår blev SWE klart för fotbolls-EM, underbart. Vår största stjärna var inte med men inte så konstigt för då växte LAGET. Tre skäl till att SWE klarade sig bättre utan sin stora stjärna.
1. Alla jobbade och slet utav bara helvete för att visa att det här verkligen går.
2. Alla passningar och uppspel måste inte gå via stjärnan oavsett om han rör sig lr inte.
3. Kongo-Kim fick ta frisparken som var jävligt snygg och ledde till mål. Det hade han självklart inte fått om stjärnan varit med.
Ska bli underbart arr följa detta LAGET i Mästerskapet nästa år.

Bollklubben var nära IKS idag igen(23-26), förra året var det(22-26). Fan hade hoppats på minst ett kryss.

Fyra tränare i årets Dam-Elitserie som är gedigna lagbyggare och lyckats över tid med sina byggen. Mina favoriter utan rangordning:
Harris i H65. Kom upp i Elitserien med Lugi samtidigt som jag själv med Bollklubben och lyckades etablera laget och göra det till ett topplag. Har ngt intressant på gång igen och är alltid rolig att följa.
Blomman i Kropps. Hade det till rätta lagt och ett grymt lag i IKS. Åkte sen vidare till proffslivet i DK med i vilket fall bra förutsättningar i början. Nu i Kropps och det måste vara en jävla utmaning att få ordning på ett i stort sett nytt lag.
Ryde i Spåret. Meritlistan talar för sig själv. Nu på väg att skapa en grym lagmaskin. Är oxå en väldigt bra inspiratör och mkt tydlig.
Frisk i Skövde. Det han gjort över tid, väldigt lång tid, i samma klubb talar för sig själv.
Bubblare blir Engdahl i Blåklockorna.

Mitt eget lag blir bra på sikt men vi har en del att jobba på.
Tålamod är ju som bekant svårt men jävligt viktigt! Lunch idag med Skoglund innebandytränare på Aspero och två mkt fina gubbar Bliznac och Stocken. Det är fan med kvalité!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0